Hui hai mitkä hulinat! Nyt on vaippa-arsenaalia kasvatettu ihan koko rahan edestä. Tai lähinnä kankaita ja lankaa piisaa. Mukaan siis tarttui Babyidean pitkälahkeiset merinovillahousut värillä kuutamo sekä saman firman Hemp Hour sisävaippa kanervan värisenä. Ja kankaita, paljon kankaita tarkemmin: 0.5m pinkkiä PUL-kangasta, 0.5m vihreää mikrofleeceä, 0,5m bambuhamppua ja Löytöpalasta 0,5m turkoosia pallotrikoota, 0,5m vihreää Finlysonin pikkumyy trikoota sekä noin metrin pala valkoista mikrofleeceä. Sekä hahtuvapöksyjä varten turkoosia ja  ruskeaa hahtuvaa. Ompelukone ei ainakaan pääse kortistoon! Huomenna työn sarkaa riittää!

Vaatteitakin hankittiin. Hirvittävän maissi-puklukohtauksen (maissi ärsytti mahaa niin että tavaraa tuli puolet enemmän ulos, kuin meni sisään) jälkeen muutenkin kehnonlainen reissuvarustus koki totaalisen inflaation kaikkien vaatteiden ollessa joko likaisia tai märkiä, siispä täytyi hankkia muutama uusi. yöpuku on kokolailla komea ja vaaleanpunainen Kärkkäisen huonon valikoiman ja kiireellisen aikataulun johdosta, asianomainen on kuitenkin hankintaan kokolailla tyytyväinen=). Mukaan tartui myös pari bodya.

Hampaita näkyvissä! Suuta jomottaa ja kutittaa niin maan kauhiasti! Ikenien hinkkaaminen alkaa olla iltaisin aika ajoin niin raivokasta, että ihan pahaa tekee seurata vierestä, kun toinen reppana työntää vuoroin leluja, vuoroin nyrkkiä kurkkuunsa helpottaakseen vietävän kovaa kutinaa edes hieman. Alaien onkin pullistunut jo komeasti ja oikean puoleinen sivuhammas kamppailee alaetuhampaiden kanssa siitä, kuka ehtii ensimmäisenä pilkottamaan puertavasta ikenestä.

Nukkumatti kutsuu myös äitiä, poika nukahti jo kaksi tuntia sitten... T. HeleanMaM