957724.jpgMasters-07 Kuva: Riikka O

Teksti on leikattu vanhasta blogista ja siirretty uuden sivuston aloitukseksi.

Jimi-Justus sai tänään oman blogin, jotta kaikki tutut ja tuntemattomatkin saisivat kurkistaa tämän ihmeellisen pienen pojan vaudikkaaseen maailmaan. Tänne on tarkoitus päivittää tietoja Jimi-Justuksesta ja kirjoittaa ylös niin merkittäviä, kuin vähän merkityksettömämpiäkin tapahtumia. Tervetuloa!

Ensimmäinen muskari on takana ja pieni poika on onnellinen mutta uninen. Heti kotiin tultua Jimi nukkuikin vaunuissa melkein 1,5h (joka on tälle pojalle päikkäreiksi piiiiitkään). Koska nykyään ollaan jo isoja poikia ei muskarissa mielenkiintoa paljon liiennyt nuotin vierestä hoilottavalle äidille, vaan vieruskaverin pikkunatiainen, sekä kirkkaan väriset IKEAn mammut-jakkarat olivat mitä mielenkiintoisimpia asioita. Naurut kuitenkin herkesivät, kun lauluvuoroon tuli kotonakin leikitty ja laulettu kestohittien tähtikaartiin noussut "Pikku-Matin auto".
Bataatti on POP! Tämä Keski- ja Etelä-Amerikan maista kotoisin oleva mukulakasvi(Ipomoea batatas) on ainut murkina, mitä meidän pieni kranttulainen suostuu suuhunsa pistämään, Tietysti äidinmaidolla höystettynä. Tämän päiväisen rankan muskari- ja nukkumisputken jälkeeen tätä ihmejuuresta saatettiin syödä tähän astinen ennätysannos, joka käytännössä tarkoittaa noin kahden jääpalan kokoista annosta. Tähän päivään mennessä maisteltu on siis 1.Perunaa (voihan parku ja huuto, sekä oksennus) 2.Mangoa (irvistyksien kauhistus mitä kitkerää myrkkyä) 3.Banaania (aivan liian limaista ja epäilyttävää suuhun päästettäväksi). Seuraavaksi kokeiluvuoroon tulee maissi, tietenkin sekoitettuna sangen suosittuun bataattiin.
Ouluun. Kun koiranpennut ovat vielä noin helpossa vaiheessa matkaamme pojan kanssa pohjoiseen. Junamatka vähän jännittää, vaikka eihän se Jimille ensimmäinen kerta olekkaan. Toivottavasti aikas malttamattomaksi muuttunut nuorukainen jaksaa istuskella kaikessa rauhassa perille asti. Oulussa on muuten luvassa lauantaina vaippahulinat joten sinne matkaa joukko tumma=).

T.HeleanMaM:lalala: